16.08.2010

Din seria "[ne plac carnea] si alte schite": DUMNEZEIREA CEFELOR DE PORC

Imi cer iertare pentru lunga absenta din blogosfera, dar am fost intr-o tabara crestina. Sigur, suna foarte ciudat, mai ales ca eu sunt agnostic, dar, ma rog, sa trecem peste asta. Am avut timp de discutii interesante si de distractie.
Stiu, ca intotdeauna, am intarziat cu acest articol. Ar fi trebuit sa il scriu ieri, dar, ca intotdeauna, nu am avut timp. Pentru asta imi pare rau.
In randurile ce urmeaza, am sa va descriu iarna iadului.
Parca ieri a fost o sarbatoare ortodoxa numita Sfanta Marie. Remarc faptul ca simplii ortodocsi nu stapanesc gramatica nici macar la acest nivel inalt, adica cel spiritual. Dar, ca de obicei, "dumnezeu ii va ierta". "Dumnezeu sa ii ierte!"
Sigur, dupa toata impartasania, spovedania, vinul care devine sange si sfanta liturghie, cuviosii ce se identificau ca "pelerini" si-a stabilit tabara, dupa lasarea serii, in preajma manastirilor Curtea de Arges sau Tismana. Si, pe fundalul mirosului de mici si al cefei de porc, pe care multi o doreau ca pe o ipotetica mantuire, glumele de prost gust, dansurile tribale si manifestarile ce dezvaluiau iq-ul subunitar al participantilor la "fiesta" a luat nastere in cel mai romanesc mod posibil o petrecere cu manele si muzica populara. Defapt, cel mai RROMANESC mod posibil, daca intelegeti.
Acum: stiu fiintele acelea nebinecuvantate cu inteligenta, ca dumnezeului lor nu prea ii palc manelele, gratarele, comportamentele semite? Stiu ca o sa ajunga in iad, unde vor fi torturati si mancati de viermii diavolului? Stiu ca vor fi calcati de talpa pacatului si ca o sa indure cel mai ingrozitor mod de viata o eternitate?
Cel putin, asa spune popa la biserica.
Credeam ca am sa vars cand am vazut o femeie cu origini semite ca spune ceva in genul: "Da, mo, ne-am impartasit, da' nu intre noi, ca noi nu suntem popi!"
Dupa ce a afirmat asta, a inceput sa rada.
In momentul ala am simtit ca, daca as fi avut ceva munitie la indemana, as fi pornit spre "fiesta" manelistilor.
Dar, sigur, multe milioane ar fi facut asta. Nu poti, insa, sa faci tot ce iti doresti.
Dar de ce? Organismele de la Curtea de Arges si Tismana au facut ceea ce au dorit, chiar daca pe mine m-a deranjat acest lucru! Si nu pentru ca ar fi comis o blasfemie, ci pentru ca m-au enervat si m-au facut sa gandesc multe orori.
Unde era Politia Romana noaptea ce a urmat dupa sarbatoarea ortodoxa?
Probabil, nu facea decat sa bea un paharel cu colegii din alta etnie.
Si asta este si mai deranjant.
Nimanui nu ii pasa de tara, iar evenimentul petrecut de "sfanta marie" nu e decat un infim exemplu.
Romania nu este un stat. E o adunatura de "baeti" pusi pe bairam, care nu realizeaza ca, in curand, o sa moara de foame si se vor duce naibii.
Nu, dimpotriva. Continua dansul primitiv pe ritmuri arabe, mancand cu ambele maini din carnea porcului sacrificat pentru niste porci mai mari ca el.
Sa ne ajute Ziditorul.
Romania, nu mai ai scapare! Ai devenit, oficial, un spital de nebuni. Presimt ca vei deveni o morga.

4 comentarii:

  1. sa stii ca ai mare dreptate! tara asta despre care se spune ca este foarte frumoasa(si asa si este) are marele `noroc` de a fi locuia de idioti! daca am mai ramas cativa care nu asculta manele si care stiu ce inseamna cu adevarat o sarbatoare crestineasca, asta este datorita faptului ca printr-un miracol nu ma fost atinsi de microbul prostiei si al ignorantei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Muie la iehovisti, mormoni si atei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere