11.08.2011

Seriale: How I Met Your Mother


Din plictiseală, care a apărut din lipsa activităților, care a apărut din lipsa capacităților mele, care a apărut din naștere, care, nu are rost să explic mai departe, am început să mă uit la seriale vara asta. Și am început cu ceva foarte mișto, promițător încă de la primele episoade. După cum zice și titlul, dar și descrierea anterioară, e vorba de How I Met Your Mother, o poveste de dragoste care începe în 2005.
Ted, personajul principal, începe, în 2030, să povestească copiilor săi despre cum a cunoscut-o pe mama lor. Și își începe povestea încă de la început, din 2005. El încearcă să își găsească sufletul pereche în New York, un oraș cu opt milioane de locuitori, din care se scad 4 milioane, căci Ted caută o femeie. Și, alături de prietenii săi, Marshall, Lily, Barney și Robin, arhitectul Ted, petrece o viață plină de evenimente care nasc amintiri foarte mișto, amuzante, emoționante, unele penibile, de aceea, din nou, amuzante.
Marshall, prietenul său cel mai bun, este un tip de 1.93, originar din Minnesota, student la drept. Este tipul de om care nu spune mereu glume, tace, dar face. Nu este cel mai carismatic personaj, și asta îi dă o carismă aparte.
Lily, iubita sa, joacă rolul fetei bârfitoare din grup. Nu ține niciodată un secret, dar își iubește mult prietenii. Atât de mult încât, uneori, acționează în numele întregului grup, pentru că este convinsă că decide corect.
Robin este un reporter la o televiziune locală de știri, cu o audiență rușinoasă, o femeie din Canada, frumoasă și deșteaptă, cu poftă de viață și frică de mariaj și copii.
Cel mai popular personaj al acestui sitcom este, desigur, Barney Stinson, legendar cunoscător al awesomeness-ului uman, bărbat care s-a culcat cu peste 280 de femei până la 35 de ani, un om care iubește viața și, deși nu lasă să vadă asta, ține foarte mult la prietenii săi. Mai jos e o colecție supermeseriașă de replici ale lui Barney.
Ted, cel care-și caută un suflet pereche, este un arhitect cu gusturi rafinate și idealuri pe care le respectă, indiferent de citcumstanțe. E o persoană mișto cu un bun gust pentru filme.

Și, acțiunea se petrece în New York, trecând prin toate etapele prieteniei celor cinci, lăsându-te cu un dor frumos după ce termini de urmărit sezonul șase. Sezonul șapte apare în septembrie, pe 19 parcă. Abia aștept.

Un comentariu: